Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Een fiets huren, dat gaat sneller dan het losmaken van je cijferslot. Via de website reserveer je in een-twee-drie het gewenste model en wij zetten je huurfiets klaar op het moment dat jij ‘m nodig hebt.  Sporadische fietsers trekken er zo gemakkelijk eens een dag op uit op twee wielen. Eigenaars van een klassieke fiets kunnen tijdens een langere tocht zo ook eens voortgestuwd worden door een elektrisch model.

Het hoeft niet bij een dag te blijven. Voor een weekend fietsen in de Ardennen staat een –al dan niet elektrische- mountainbike voor je klaar. Een paar dagen fietsen in de Westhoek is dan weer extra romantisch op een tandem. Zelf trappen zal wel nodig zijn, want ons retro-model (Oxford) heeft nog geen motor!  Ook accessoires zetten we te huur. Een hondenkar nodig? Voeg ze met een klik toe aan je reservatie.

Huur een fiets aan een democratische prijs en krijg het gevoel van je haar in de wind en de zon op je wangen er gratis bij.

Waarom huren bij XTR-shop?

Naast fietsverhuurder is XTR-shop ook een echte fietsenmaker en fietsenwinkel. Doordat we dag in dag uit werken aan de fietsen van onze klanten, kunnen we je niet alleen bijstaan met het beste advies. We zorgen er ook voor dat de fiets die je huurt tiptop in orde is. De fietsen die we verhuren zijn bovendien ook stuk voor stuk .

Huurfiets versus testfiets

Denk je eraan een nieuwe fiets te kopen, klassiek of elektrisch, mountainbike of racefiets, dan hoef je dat niet blind te doen. Net zoals je een testrit maakt met een nieuwe wagen, kan je ook een nieuwe tweewieler eerst grondig uitproberen. Net als een huurfiets kan je de testfiets via deze website makkelijk reserveren (voor maximaal één dag). Wat wel verschilt is dat je de huurprijs van je testfiets krijgt terugbetaald als je beslist de fiets aan te kopen.